Dl. Prof. Stoica: ”De ce tratați ani la rând articulațiile, dacă puteți să le recuperați în 3 săptămâni!”

Despre contribuția Prof. Stoica în tratamentul bolilor articulare și cum să obțineți medicamentul pentru recuperarea articulațiilor la preț de doar 159 RON, citiți în articol

Dl. Cosmin Stoica Doctor în științe medicale și conducătorul programului de recuperara a cosmonauților germani a decedat la 22 aprilie 2018, la vârsta de 90 de ani. Din anul 1959, Dl. Stoica a activat în calitate de medic chirurg la Institutul de Cercetare a Problemelor Biomedicale al Academiei de Științe din Germania, a cercetat medicina cosmică. Multe din lucrările sale au fost dedicate medicinei naturiste. Pe parcursul a mai multor ani a făcut studii cu scopul de a dezvolta un produs NATURAL care să pătrundă în articulație și țesuturile cartilajelor, recuperându-le din interior.

În anul 2018, grupul de cercetare în frunte cu Dl. Stoica a efectuat o serie de teste de laborator ale unui medicament inovator pentru articulații. Rezultatele au depășit toate așteptările. Analiza comparativă a medicamentului inventat de profesor cu cele mai populare produse farmaceutice nu a lăsat nici o îndoială - începuse o nouă eră în domeniul reumatologiei! Cercetătorii au depus actele pentru înregistrarea medicamentului și o cerere pentru lansare acestuia în producție. Dar s-a produs o nenorocire. Dl. Prof. Stoica a decedat. Este adevărat că medicamentul nu va ieși pe piață? Reporterul nostru a adresat această întrebare Dl. Șerban Tomescu, specialist principal în reumatologie, care a participat la cercetările medicamentului.


Iată ce a comentat specialistul principal în reumatologie, Dl. Șerban Tomescu. ”Șocul provocat de moartea subită a dlui. profesor a trecut și ne-am angajat să aducem până la bun sfârșit lucrarea vieții sale.”


Reporter: Bună ziua, Dle. Șerban. La ce etapă se află cercetările medicamentului?

Dl. Tomescu: Bună ziua, Ovidiu. Sunt bucuros să te anunț că după efectuarea cercetărilor, am primit aprobarea să introducem acest produs în sistemul medical. Medicamentul a primit denumirea HONDROX, în traducere- Mișcare Liberă. Anume aceasta oferă produsul- substanțele din compoziția sa influențează benefic asupra articulațiilor, iar mișcarea nu mai provoacă durere și disconfort. Începeți să vă mișcați liber!

Studiile clinice HONDROX au demonstrat eficacitatea ridicată în tratamentul articulațiilor - conform estimărilor, acest medicament va prelungi viața persoanelor cu boli articulare cu cel puțin 10 ani!

Reporter: Dle. Șerban, vă rog să ne povestiți prin ce se deosebește HONDROX de produsele farmaceutice cu care ne-am obișnuit deja?

Dl. Tomescu: De regulă, pacienților ce suferă de boli articulare li se recomandă unul din următoarele medicamente:

 • Diprophos;
 • Diclofenac;
 • Dexametazonă;
 • Aflutop;
 • Movalis;
 • Mydocalm;
 • Meloxicam;
 • Prednisolon;
 • Teraflex;
 • Mukosat;
 • Airtal;
 • Hondrogard;
 • Artra;
 • Artrozan;
 • Fermaton;
 • Celebrex;
 • Diafleks;
 • Hondrolon;
 • Sirdalud;
 • Ketoralac;
 • Hodroksid;
 • Flamaks;
 • Alopurinol;
 • Alflutop;
 • Flexen;
 • Fermaton plus;
 • Artrozilen.
Unele din ele calmează senzația de durere, dar majoritatea oferă un efect temporar. Nu tratează articulația, ci doar ameliorează durerea fără a afecta procesele degenerative. Mai mult ca atât, administrate în mod constant, ele afectează negativ rinichii, ficatul și sistemul digestiv. Se produce un cerc vicios: pacientul este nevoit să folosească regulat preparatul contra durerilor care afectează negativ întregul organism, în timp ce cauza durerilor nu este tratată. Amintiți-vă că afecțiunile articulare sunt boli grave ce prezintă consecințe serioase, până la cancer.

Să analizăm complicațiile provocate de afecțiunile articulațiilor. Cele mai răspândite afecțiuni articulare:

Afecțiune Complicații la stadiul incipient Complicații la stadiul avansat
Artrita Necroza cartilajului, distrugerea articulațiilor, sinovită Distrugerea completă a articulației, sepsisul, cancerul articulației
Artroza Inflamația cartilajului, modificările structurii și degradarea articulației, există riscul de infecția sângelui Dizabilitate (cedarea articulației), distrugerea cartilajului, cancerul articulației
Osteocondroza Proeminențele intervertebrale, deplasarea discului intervertebral, compresia nervoasă Hernia coloanei vertebrale, tulburări ale sistemului nervos central, riscul cedării unor organe, cancerului coloanei vertebrale
Coxartroza Creșterea oaselor, modificări degenerative ale cartilajului și articulațiilor, modificări distrofice ale pungilor articulare Limitarea activității motorii (handicap gradul 1 sau 2), tumori canceroase
Osteoporoză Necroza țesutul conjunctiv, necroza osoasă (crește fragilitatea oaselor) Deformarea oaselor și a scheletului în ansamblu, imobilitatea membrelor, există riscul apariției cancerului datorat necrozei osoase
Bursită Inflamația sacului sinovial periarticular, acumularea de exudat purulent Contaminarea sângelui, articulația cedează, putrezirea țesutului muscular, tumori maligne
Gută Inflamația articulației tălpii, depunerea sărurilor, concentrarea cristalelor de urină în țesutul osos Formarea ”ciocurilor” pe picior și creșterea lor, modificarea dimensiunii articulației, necroza oaselor piciorului, apariția tumorilor benigne

După cum puteți vedea, bolile articulațiilor duc adesea la complicații grave ce se soldează adesea cu handicap sau moartea pacientului. În ultimii 100 de ani, sarcina exercitată asupra scheletului uman a crescut intensiv. În consecință, majoritatea persoanelor cu vârsta peste 25 ani au una sau câteva articulații afectate. Până la vârsta de 35-40 ani, bolile trec în stadiul avansat, prezentând complicații grave.

Priviți aceste fotografii, făcute în spitale:

1. Articulația genunchiului unui pacient ce suferă de artroză care a urmat un tratament cu metode ”clasice”. Injecțiile i-au calmat durerea pentru o perioadă scurtă de timp. Dar n-au frânat dezvoltarea bolii. Rezultatul a fost amputarea picioarelor. Pacientul a devenit invalid pentru tot restul vieții.

Arată

2. Consecințele osteocondrozei, boala nu a fost tratată, a fost calmată durerea. S-au dezvoltat hernii din care mai târziu au apărut 2 tumori canceroase. Medicii au încercat să salveze pacienta cu ajutorul unei intervenții chirurgicale, dar n-a ajutat, femeia a decedat.

Arată

3. Consecințele artritei mâinii. După cum bine vă dați seama, situația în care s-a declanșat un proces inflamator și a început sepsisul nu mai poate fi schimbată. Pacientului i-a fost amputată palma și o parte a mâinii. Dar aceasta nu l-a salvat, sepsisul s-a răspândit în continuare și bărbatul a decedat peste 6 luni.

Arată


Să revenim la o notă pozitivă. Dl. Prof. Stoica, pe lângă cercetările medicale, a studiat de-a lungul deceniilor medicina naturistă, în special secretele longevității și sănătății. Toate cunoștințele profesorului și experiența de cercetare a institutelor de cercetare științifică sunt unite în produsul lansat de noi - Motion Free. Substanțele naturale din compoziția HONDROX s-au dovedit a fi capabile să ofere FACTORUL PRINCIPAL al tratamentului - alimentarea cu sânge a articulației afectate. Este necesar să se asigure restabilirea alimentării cu sânge pentru a opri necroza și inflamația, declanșând simultan procesul de regenerare. Pare a fi ușor, dar nici un medicament existent n-a reușit să pună în aplicare acest lucru. Acum există un astfel de medicament, în plus, după finalizarea studiilor clinice, acesta este distribuit la preț de doar 159 RON în cadrul unui program special.

Înainte ca medicamentul să fi fost selectat pentru a fi distribuit în cadrul programului, au fost efectuate studii clinice la scară largă. Au participat 10.120 persoane din diferite grupuri de vârstă cu diferite boli articulare. 93,8% s-au vindecat complet. 5,6% prezintă unele probleme, dar, în general, starea lor sa îmbunătățit semnificativ. Aceasta înseamnă că pacienții cu artrită care se deplasau cu dificultate, după tratament au rămas cu dureri articulare periodice. Doar 0,6% au prezentat rezultate pozitive, deși nu s-au vindecat complet.


Reporter: Am auzit bine? Distribuiți acest produs minunat la preț de doar 159 RON?

Dl. Tomescu: Exact. În memoria Prof. Stoica am organizat un fond care poartă numele său, am primit finanțare și am lansat un program comun de reabilitare. Sponsorii Academiei de Reumatologie au alocat 370 mii lei și 17 mii fonduri comerciale. Iată de ce avem posibilitatea să răspândim HONDROX la preț de doar 159 RON, pe când prețul întreg este de 318 RON per cutie. Și da, într-adevăr funcționează. Am participat personal la studiile clinice și pot confirma - medicamentul este extrem de eficient.

Disc articular normal

Disc articular modificat din cauza degenerării

Disc articular ieșit în afară

Disc articular deplasat

Subțierea discului articular

Degenerarea discului articular cu osteofite

Aș dori să demonstrez rezultatele studiilor clinice ale remediului HONDROX. Acestea au surprins plăcut mulți medici. Pentru pacienții cu dureri articulare persistente va fi o adevărată salvare:

100% din participanți au notat calmarea durerii peste 8-10 minute

98% din participanții la studiu au menționat recuperarea țesutului cartilaginos după tratamentul cu HONDROX

93% dintre participanții la studiu au vindecat artrita și artroza după tratament

Acestea sunt imaginile articulațiilor ”înainte” și ”după” tratamentul cu HONDROX

Femeie. 54 ani. Articulația a fost complet recuperată. Durata tratamentului- 6 săptămâni:


Tratamentul articulației șoldului la un bărbat. 44 de ani. Durerile chinuitoare care au însoțit pacientul timp de 2 ani au trecut complet:

Articulație afectată

Articulație normală


Recuperarea articulației cotului. Femeie, 31 de ani. Durata tratamentului cu HONDROX- 2 luni. Articulația a fost complet recuperată:

Reporter: Impresionant. Spuneți-ne ce înseamnă aceasta pentru pacienții ce suferă de boli articulare?

Dl. Tomescu: Aceasta înseamnă că medicina germană a făcut un avânt important și veți avea șansa să vindecați afecțiunile la domiciliu în 1-2 luni. HONDROX nu amorțește sau calmează durerea, ci recuperează organismul la nivel celular. Înlătură cauza durerii și readuce articulațiile, coloana vertebrală la starea lor normală. În afară de eliminarea simptomelor, produsul nimicește cauza bolii - dereglarea alimentării cu sânge a țesutului cartilaginos.

HONDROX declanșează sistemul regenerării organismului chiar din prima zi de tratament. Veți simți imediat cum pleacă durerea. Tratamentul durează 2-3 săptămâni.


Reporter: HONDROX este eficient doar în cazul afecțiunilor enumerate mai sus?

Dl. Tomescu: Sigur că nu! Am menționat că acționează la nivel celular, restabilind circulația sanguină. Vindecă orice afecțiune legată de articulații și coloana vertebrală: artroza, artrita, osteoporoza, reumatismul, guta, sciatica și osteocondroza, deplasarea discurilor vertebrale. Orice boală a articulațiilor la orice stadiu.


Reporter: Este adevărat că produsul vindecă aceste boli, nu doar calmează durerea?

Dl. Tomescu: HONDROX calmează durerea articulară (la stadiul incipient) și nimicește complet boala. Bineînțeles că există și alte opțiuni de tratament, de regulă, însă, sunt asociate cu intervențiile chirurgicale, fiind periculoase pentru organism. Intervenția chirurgicală la articulația genunchiului, de exemplu, este foarte scumpă, fiind accesibilă pentru puțini pacienți.

Reporter: În ce mod pot primi pacienții HONDROX în cadrul programului, la preț de 159 RON? O poate face oricine?

Dl. Tomescu: Da, absolut oricine. Există un singur impediment- în legătură cu volumul mic de producție, programul acționează selectiv. Doritorii pot plasa o cerere și vor primi HONDROX la preț de doar 159 RON. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele și telefonul de contact, iar colaboratorii centrului consultativ al programului vor lua legătura cu Dvs.


Reporter: În ce perioadă își va desfășura activitatea programul?

Dl. Tomescu: Termenul finisării programului - (inclusiv). Până la această dată este necesar să plasați o cerere pentru HONDROX. Dacă nu ați făcut încă acest lucru, vă sfătuiesc să vă grăbiți, doearece mai târziu va fi imposibil să primiți produsul la preț de 159 RON. Garantez personal că toate cererile plasate până la termenul limită vor fi procesate și oamenii își vor primi medicamentul.


Dle. Șerban, vă mulțumesc pentru interviu! Doriți să mai adăugați ceva pentru cititorii noștri?

Dl. Tomescu: Da, aș dori să atenționez cititorii că afecțiunile articulare și ale spatelui ”întineresc”, chiar și durerile periodice sunt un motiv pentru a acorda atenție problemei. Doctorii nu vor insista să vă trateze. Trebuie să aveți grijă de sănătatea Dvs.

Memorizați: bolile cauzate de dureri de spate și articulații nu duc doar la disconfort. Ele scurtează viața cu 15-20 de ani.


Aveți posibilitatea să comandați balsamul cu reducere 50% încă:

au rămas 5 cutii în cadrul promoției

Preț vechi: 318 RON

Preț nou: 159 RON

12
24
50

Reamintim că programul este valabil doar până la inclusiv

194 comentarii astăzi
Romelia P.
Vă mulțumesc din suflet pentru informații. Căutam demult un remediu de acest gen. Aștept coletul cu nerăbdare Mulțumesc!
acum 1 oră
Sabina
Am avut osteocondroză... a dispărut în 10 zile! Vă mulțumesc!
acum 1 oră
Laura B.
Confirm! Acest produs este foarte eficient pentru afecțiunile articulare! Artroza genunchiului a dispărut fără urmă.
acum 1 oră
Andrei O.
Dle. Șerban, vă mulțumesc! L-am încercat și într-adevăr mă simt mai bine. Mai aștept câteva zile. Acum e prea devreme să mă expun, voi scrie mai târziu. Cert e că am vindecat bursita, inflamația s-a redus, nu mai simt nimic. Cred că va fi totul bine!

acum o oră
Dl. Șerban Tomescu
Andrei, să nu-ți faci griji, continuă tratamentul cu HONDROX. Urmează instrucțiunile de utilizare.

Cu respect, Șerban Tomescu.
acum o oră
Robert M.
Lume, ajutați-mă și pe mine! Artrita mă omoară. Disconfortul și durerea nu mă lasă să trăiesc. Am luat periodic diferite medicamente, dar nu m-au ajutat(
acum 1 oră
Sebastian N.
Robert, îți recomand HONDROX cu încredere, mai ales că acum îl poți lua cu doar 159 RON. Am avut și eu probleme, din cauza radiculitei nu puteam să lucrez, devenisem o legumă. Noroc că mama a aflat de HONDROX și m-a forțat să-l folosesc. Aflasem că era admiratoarea Dlui. Prof. Stoica și a cercetărilor sale în domeniul medicinei naturiste. Era atentă la toate metodele dlui. profesor și comandase HONDROX imediat ce ieșise pe piață. La început eram sceptic, dar acum nu am deloc dureri și mă mișc liber. Crede-mă, acest medicament te va vindeca.
acum 1 oră
Gabriela Surdu
Cum pot să primesc HONDROX?
acum 1 oră
Cătălin O.
Gabriela, acesta e link-ul site-ului oficial HONDROX, grăbește-te să participi la program. Mi-a recuperat articulațiile, l-am cumpărat tot la preț de 159 RON
acum 1 oră
Gabriela Surdu
Mulțumesc, Cătălin, am comandat deja. Spune-mi te rog cât durează livrarea?
acum 1 oră
Cătălin O.
Gabriela, aproximativ 3 zile)
acum 1 oră
Lavinia Albu
Este pur și simplu un produs minunat. Recomand tuturor. Aveam dureri mari în regiunea gâtului, presupun că sufeream de osteocondroză. Am utilizat HONDROX 10 zile și durerea s-a calmat.
acum 1 oră
Damian
Lavinia, este într-adevăr atât de eficient? Cred că am nevoie și eu.
acum 1 oră
Tiberiu Șumilă
Voi povesti istoria mea, am avut un caz similar. Sufeream de osteocondroză în zona vertebrelor cervicale. Dureri chinuitoare. Începusem să caut o soluție pentru această problemă. Am dat de un articol și am decis să comand HONDROX, mai ales că-i la preț de doar 159 RON. Am primit coletul peste 2 zile. Am început să-l utilizez și peste 14 zile durerea ia-o de unde nu-i! Îl recomand cu încredere!
acum 1 oră
Fane
Văd că nu sunt unicul cu astfel de probleme. Noroc că acum o lună am găsit HONDROX care m-a izbăvit de gonartroză atât de repede, cum alte zeci de medicamente n-au reușit.
acum 1 oră
Paul U.
Ziceți că este cu adevărat eficient? Nu mai cred nici în medici, nici în medicamente
acum 1 oră
Felicia O.
Fane, este adevărat. HONDROX are un efect puternic și nu dăunează sănătății. Grăbește-te să comanzi! M-a ajutat să mă izbăvesc complet de radiculită.
acum 1 oră
Lorina
Vă mulțumesc! HONDROX m-a vindecat rapid! Am reușit să comand pe site-ul oficial! Nu tărăgănați cu soluționarea problemei, deoarece ar putea fi prea târziu- până la imobilitate.
acum 1 oră
Geta I.
Dle. Tomescu, vă mulțumesc! Regret plecarea Dlui. Stoica. Dacă n-aș fi citit interviul Dvs. n-aș fi crezut că articulațiile pot fi vindecate! Soțul meu suferea de osteocondroză lombară mai mult de 15 ani. După ce a început tratamentul cu HONDROX, a tratat osteoconroza! Nici nu observase cum a încetat durerea de spate! În Timișoara, coletul a ajuns foarte repede.
acum 1 oră
Dl. Șerban Tomescu
Geta, cu plăcere. Cât a durat tratamentul?

Cu respect, Șerban Tomescu.
acum 1 oră
Geta I.
Dle. Tomescu, aprox. 15 zile, peste 20 zile nu se mai plângea de dureri din cauza osteocondrozei.
acum 1 oră
Dl. Șerban Tomescu
Mulțumesc, Geta.

Cu respect, Șerban Tomescu.
acum 1 oră
Elena Nicoară
Rezultatul a fost peste așteptările mele. Artrita degetelor de la mâini a dispărut în 6 zile. Am mai comandat câteva cutii pentru prietenele mele.
acum 57 minute
Otilia N.
Am participat de curând la acest program...
Au condiții excelente. Grăbiți-vă!
Am cumpărat pe site-ul oficial, au luat legătura cu mine pentru a confirma comanda. Îmi doresc să uit de durerea de spate și să fac plimbări lungi pe jos.)
acum 55 minute
Corina Iovu
Am dat accidental peste acest articol. Ce-mi văd ochii!! Se vorbește despre medicamentul pe care l-am luat pentru soț. Nu știe că scriu aici, dar am decis să o fac pentru că e și bucuria mea! Am citit o mulțime de comentarii, informații și am decis să-l comand. Soțul meu era decepționat. Făcuse ședințe de masaj, luase pastile și apropo, de la ele avuse probleme cu stomacul. Deci, a început tratamentul cu HONDROX și minune! Este din nou sănătos și activ! Am reușit să-l primim la preț de 159 RON!
acum 55 minute
Susana
Amicul nostru vinde acest medicament în farmacia sa cu 1 mie de lei, prea scump pentru mine. Am văzut prețul de aici și am comandat imediat, pensia mea e prea mică să-mi permit leacuri scumpe. Durerea de spate trece cu fiecare zi.
acum 48 minute
Dl. Șerban Tomescu
Susana, deci farmaciile încearcă să comercializeze acest medicament. Incredibil cum fac bani din durerea pacienților. Vom verifica unde și cui trimitem produsul.

Cu respect, Șerban Tomescu.
acum 36 minute
Clementina E.
Folosesc HONDROX de 6 luni. Am tratat scolioza în 20 de zile și îl păstrez în trusa medicală pentru orice eventualitate. Voi profita și eu de reduceri.
acum 44 minute
Enache
Câțiva ani la rând am încercat să tratez radiculita, dar n-am avut succes. Am decis să încerc HONDROX despre care a povestit aici Dl. profesor. Durerea de spate a trecut fără urmă în 14 zile. Alerg ca un tinerel. Unde era înainte?
acum 39 minute
Dl. Șerban Tomescu
Enache, asta e situația. Pentru a dezvolta acest medicament ne-a luat timp și resurse materiale. În schimb, după atâția ani, oamenii au posibilitatea să se izbăvească de bolile articulare.

Cu respect, Șerban Tomescu.
acum 36 minute
Adina R.
Am citit articolul și am decis pe loc să comand acest produs. Medicamentele obișnuite mă ajutau pentru o perioadă scurtă de timp. Îmi spuneau că osteocondroza este greu de tratat. Acum vreau să vă împărtășesc rezultatele. HONDROX a ajuns foarte repede și într-adevăr costă doar 159 RON! Mă simt mai bine chiar din prima zi, n-am putut să nu scriu despre aceasta. Vă mulțumesc enorm, voi putea duce o viață normală!
acum 31 minute
Claudia Ursu
Oameni, de unde l-ați comandat? În farmacii nu se găsește, mi-e frică să comand online. N-aș vrea să dau peste produse contrafăcute, de altfel nu-și vor avea efectul.
acum 27 minute
Dl. Șerban Tomescu
Repet, puteți primi HONDROX la preț de DOAR pe site-ul oficial, ca să nu dați greș, accesați link-ul de mai sus! În cadrul programului aveți posibilitatea să primiți preparatul cu doar 159 RON, dar termenul este limitat, grăbiți-vă!
Aveți grijă și feriți-vă de produse contrafăcute.

Cu respect, Șerban Tomescu.
acum 15 minute